Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

MIKI NÚÑEZ
Concert Solidari per la Marató

Pla de la Bruguera (Castellar del Vallès) | dissabte, 22 de maig de 2021, 21.30 h
Fes clic al plànol per escollir les teves localitats.
- Els menors a partir de 16 anys podran entrar al recinte sense cap mena d’autorització. Fins als 15 anys els menors hauran d’anar acompanyats de pare,mare o tutor legal.
- En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare o la mare o tutor legal hauran de presentar DNI i llibre de família o document legal que acrediti la relació amb el menor.
- En cas que l’acompanyant no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, caldrà que presenti aquesta autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i llibre de família.
- En ambos casos el responsable del menor, haurà de signar un document d’exoneració de responsabilitat per part del Suma Castellar, que es facilitarà a l’entrada del recinte o que us podeu descarregar directament en aquesta pàgina.
Llegenda:
Disponibles
Mercat secundari
Ocupades
Assignades
Localitats reservades
Inactives
Cadira de rodes
Distància de seguretat
Entrades seleccionades:
Zona Fila Seient Preu  
0,00 €
Localitats: 0
Els possibles descomptes podran aplicar-se en el següent pas, que també reflectirà les despeses de gestió si n'hi hagués.
Associació Suma Castellar
Correu electrònic: info@sumacastellar.cat

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per